Hoppa till innehåll

Knä

Sådär… nu har vi bara en tenta kvar, programmeringstentan. Alltså borde jag plugga java nu i stället för att sitta här…
Tänkte bara rapportera lite om den senaste tidens händelser.

Idag har jag varit hos en sjukgymnast och bråkat med mitt onda knä. Först kändes det som att hon provade allt hon kunde komma på utan att hitta något som var fel, men sen hittade hon en muskel jag inte ens visste att jag hade, men som det gjorde jätteont i när hon klämde på. Jag har fått lite övningar för att stärka ena sidan av knät och så ska jag försöka tänja ut andra sidan… får se hur det går, återbesök om några veckor. Känns bra att ha tagit itu med det hela i alla fall. Nu ska jag börja träna också, ska köpa träningskort på campushallen när studiemedlet kommit tror jag.

Annars har jag köpt en fin växt, en brassica, prydnadskål. Den är släkt med broccoli, blomkål, brysselkål och allt sånt där och påminner faktiskt om dem, även om min är väldigt färgglad, mest blå. Jättecool.

Jonas och jag har kommit igång lite med arbetet på vår gemensamma fotohemsida med fotodagbok, temafoton o olika fotoprojekt. Kommer snart! :)

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *