Tenta-P

Jahapp… då har man skrivit kontrollskrivning i linjär algebra då. Det gick väl sisådär… kändes som att jag hade bra koll på vissa saker, men att de inte kom med på kontrollskrivningen. Däremot kom såklart sånt jag har glömt bort eller aldrig haft koll på. Jaja, bara en ks ju.

Sen jag sist skrev är det huvudsakligen linalgplugg som legat på mitt schema. I söndags firade även Jonas och jag en månad tillsammans genom att steka pannkakor. :) Samma dag ordnade D-Group även extrainsatt åverålsfix, så jag var där ett tag och vaktade och fotade lite till bildgalleriet.

Nu är det engelskaplugg (och D-Grouphemsidesjobb) som gäller fram till tentan imorrn 14-18… och efter det har jag torsdagen och fredagen att plugga till lördagens programmeringstenta.

Ovanligt att vi på IT faktiskt har någonting som kan liknas vid en tentaperiod. Inget schemalagt den här veckan, även om det förstås skulle ha varit det… men efter påtryckningar från studenterna plockade de bort två föreläsningar och en lektion i Algoritmer och optimering… nästa läskiga kurs som börjar, den ser jag inte alls fram emot.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *