Studieflykt

Det var svårt att plugga engelska. Vet inte vad man ska göra när man har kollat upp alla ord och konstaterat att man avslutar sitt brev med Yours sincerely om man börjat med Dear Mr Whatever och Yours faithfully om man börjat med Dear Sir or Madam…

Har pysslat php/mysql i stället och faktiskt lyckats göra ett formulär för att lägga in lite grejer i databasen, alltid något. Måste dock jobba vidare på det…

Har kommit på ett par saker jag borde ha nämnt i dagboken, men som jag glömde då det var aktuellt. Det ena är att jag och Jonas såg en riktigt bra film nyligen, nämligen Donnie Darko. Länge sen jag såg något riktigt, riktigt bra. Kan definitivt tipsa om denna samt dess soundtrack. Nä, mer orkar jag inte säga om den, ni får lita på mig och se den helt enkelt. :)

Nästa sak är otroligt fånig… Jag har ju letat som en galning efter mitt engelska sim-kort en massa gånger och ojat mig över vad besvärligt det har varit att åka till London utan det. När jag satt på åvvefixet i söndags och hade tråkigt gick jag igenom min plånbok… och vad hittar jag däri? Mitt engelska sim-kort! Jag visste väl att jag lagt det någon smart stans. Tänk att jag hade det med mig hela tiden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *