Ointressant

Mjaee… det har väl inte hänt så mycket revolutionerande idag. Jag lade upp en riktigt seriös plan för hur mycket linalg jag skulle plugga under dagen, men den sket sig såklart när Jonas dök upp på oväntat lunchbesök… efter det har jag inte åstadkommit så mycket även om jag lagt ner ganska mycket tid på att försöka lösa en matris som inte ville bli rätt, men det kan ha berott på att jag envisades med att skriva att 11-9 var 3… Suuuuck.

Annars har jag ätit fruktansvärt salta popcorn och tuggat sockerbitar. Extremt ska det vara…

Just det, har morsat på en ny kille i korridoren också, en M:are, trevligt. Han kände igen Jonas från gymnasiet i Oskarshamn. :)

Tog en liten promenad nyss och är fortfarande fånigt nöjd med min kamera som fotade lite löv väldigt skarpt och fint. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *