Hoppa till innehåll

KAMERA

Jag har fått min kamera..!!! Det har inte blivit väldigt mycket linalg räknat idag… däremot har jag bekantat mig med min kamera och blivit väldigt nöjd, än så länge stör jag mig bara på en sak… att bildformatet 1024×768 saknas. Perfekt för min skärmupplösning ju.

Jag hatar budfirmor… FedEx var ju här igår när jag inte var hemma, varpå jag ringde och hörde när de kunde komma nästa gång. Idag, samma tid, blev svaret. Det gick inte att komma under förmiddagen när jag var hemma, nejdå. Så alltså flyttade jag eftermiddagens BG-möte till förmiddagen för att kunna vara hemma. När kommer leveransen? Jo, när jag precis ska åka till mötet! Suck! Men jaja, jag har fått kameran i alla fall och allt är frid och fröjd nu så länge jag slipper råka ut för några fel jag vill reklamera, men inget har ju dykt upp än i alla fall… får hoppas att det håller sig så.

Nu har en rad roliga projekt möjliggjorts! Fotodagbok till exempel… Jonas är också sugen, så vi får väl se hur vi lyckas. :)

Nu ska jag plugga linalg…

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *