YNK!!!

YYYYNK!!!!! FedEx var här med min kamera 14.30… jag kom hem nu vid 4-snåret… Ringde numret som stod på lappen de lämnat varpå en tjej meddelade att killen kommer samma tid imorrn… då jag har BG-möte. Annat alternativ finnes icke, men visst, han kunde köra till skolan och ringa mig när han kom dit. MEN det visade sig att numret som stod på min lapp var fel, så tjejen kunde inte leta fram min försändelse alls… och numret var inte av samma typ som de nummer jag har fått… alltså måste jag sitta hemma typ hela imorgon för att inte missa den igen… Undrar om min basgrupp vill flytta BG-mötet. FRUSTRATION! Jag vill ha min kamera…

Fatta vilken snabb leverans det hade varit annars… 25 timmar, ungefär. :) De lovade 3 dagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *