Hoppa till innehåll

Party & kamera

Aaaaarrrrggghh!! Nu är min digitalkamera på väg hem till mig… jag kan tracka paketet på fraktbolagets hemsida… Hoppas att allt går bra nu. Till slut tog jag mod till mig och beställde av utländska, läskiga, hyfsat billiga Pixmania. Kameran kom ju aldrig i lager hos några “pålitliga” leverantörer… Nu är jag nervös (tänk om något skiter sig, vill inte veta hur dåliga Pixmania är på reklamationer) och förväntansfull (en kamera, jippi!!).

Men jag måste ju även berätta om den senaste tidens festligheter… I lördags var det födelsedags (Niklas och Oskars)- slash våningsfest hos Niklas. Jag, Ellinor och Maria inledde med en egen liten tillställning här i korridoren, vi lagade mat och drack alkohol… dessutom fick vi påhälsning av ett par skumma människor (bland annat en D1:a som egentligen inte verkade vara skum, det gjorde den andre så bra själv!) som kom och spontanfestade med oss. Det var kul, dock misslyckades vi med att dra med dem till den riktiga festen sen. Det dröjde ganska länge innan vi kom till Niklas, men vi hade ju kul här hemma också. I T1 möttes vi av en massa folk som satt och sjöng vackert i trappuppgången och någon stackars granne som tyckte att det lät för mycket. :) Sen åt vi ollad tårta, ganska lyckligt ovetande om detta, men så här i efterhand har man ju sett bildbevis… :) Hur som helst var det en kul fest, vi gled mellan två lägenheter och tjoade och tjimmade.

Dagen efter (söndag) var det dags att åka på Sjöslaget med D-Group & c:o. Kryssning med Silja Festival alltså. Mycket skojigt!! Precis samma båt som IT-kryssningen för ca ett år sen, så man kände verkligen igen sig. Nu var tillställningen lite underligt upplagd, det hände nämligen inget särskilt på kvällen, men klockan 12 dagen efter blev det “sittning” med buffé… det fungerade ganska bra det också, men folk drack inte överdrivet mycket av den obegränsade alkoholen på buffén, man hade liksom fått nog. Söndagskvällen gick ganska fort trots brist på aktiviteter, jag hittade en del roliga människor att hänga med. :) Bland annat Andreas, lärare som precis som jag varit utbytesstudent i South Dakota (vi hade bara “träffats” på nätet innan) och en göteborgare som jag satt i en korridor med ganska länge och bytte märken med förbipasserade och fick alkohol. :)

Måndagen var verkligen lite avslagen, gick mest runt och slöade… men det var ganska skönt det också. Köpte jättefina PEZ-nallar, till mig och Jonas. :) Man kan ha dem på åverålen, de är luuuuudna! :) Vilket osökt får mig att tänka på Josh (USA-kompis… nostalgi) och ramsan han lärde mig: “Fuzzy Wuzzy wuz a bear, Fuzzy Wuzzy had no hair, Fuzzy Wuzzy wuznt very fuzzy wuz he?” :)

Linalg!!

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *