IKEA & underliv

Igår var Jonas och jag på alldeles lagom många kravaller… ingen alls. Lite sugen var man såklart emellanåt, men det kändes bra att skippa den faktiskt, av flera anledningar. I stället åkte vi till IKEA, samt grattade Björn på födelsedagen! Jag är såååå sugen på en lägenhet och egna möbler, eget kök och allt sånt… Tittade på datorbord på IKEA, jag kom fram till att om jag ska köpa ett från IKEA blir det ett ROBIN med överdel, fast då måste jag ha mer pengar och bil först. :) Köpte faktiskt ingenting förrutom en gigantisk växt i födelsedagspresent till Björn. Efter IKEAndet åkte vi alltså till Lambohov och överlämnade present, lurade av Björn hans sista brödbit, åt tårta, drack kaffe och beundrade Buffy the Vampire Slayers hjältemod…

Idag har faktiskt varit en ganska intressant dag hittills. :) Inledde med ett besök på Kvinnohälsan klockan 10. Behövde lite nya p-piller, varpå de tyckte att det var en bra ide (varför vill inte flerpen skriva sig på det här tangentbordet..?) att dels kolla blodtryck och dels att sätta mig i en konstig stol och sticka in konstiga saker i min privataste kroppsöppning. Jag har ett alldeles normalt underliv med en klart framåtlutad livmoder! Mycket intressant… Det där om livmoderns lutning kan tydligen vara olika, men det spelar ingen roll hur den är. Bra att veta. :)

Klockan 11 började Sunes utlämningstid av elektronikuppgifter.. strövade runt och läste lappar på anslagstavlor för att få de sista minutrarna att gå och lyckades springa på Jonas (nu gick han förbi IGEN!) också, trevligt. Vad som nästan var ÄNNU trevligare var att Sune var helt nöjd med min elektronikuppgift nu, jag fick VG på denna uppgift också och därmed 5:a i hela kursen! Min första universitets-5:a (vi har mest G-kurser, kan tilläggas, detta är den tredje kursen jag fått sifferbetyg i).

Nästa spektakulära sak som hände var att min telefon började spela sin truddelutt och ett +44-nummer dök upp på displayen… det var Albert som ringde! :) Som vanligt ville han betala min resa till London och en hel massa annat, lite jobbigt juh. Men det var kul att prata med honom och förhöra honom om hans halvårsgamla dotter och så. :)

Ja… sen har dagen faktiskt inte kommit så mycket längre, ska väl äta lunch hyfsat snart om jag hittar nån som vill äta med mig…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *