Hoppa till innehåll

Snopp & foto

Idag är det fotograferingsdag i skolan… har redan fotat mig med IT2 och D-Group, så nu är det bara Donna, Studienämnden och exIT kvar…

I tisdags fyllde Niklas år… då tyckte vi (jag, Oskar, David och Christopher) att det vore trevligt att överraska honom med en tårta på kvällen… givetvis i form av något fint, ja en snopp alltså… Så efter att ha handlat på Spar och komponerat ihop tårtan hemma hos Christopher dök vi upp hos Niklas vid 22-tiden och sjöng gratulationsvisor med egenhändigt ändrade texter högt och ljudligt i trappuppgången, vilket lockade ner en nyfiken Einar (som bor ovanför Niklas) också… sen blev det tårtkalas. :)

Igår lyckades jag faktiskt räkna lite linalg, men inte särskilt mycket… sen lagade jag och Jonas en massa, massa, MASSA jättejätteJÄTTEgod mat… Typ 12 portioner med spaghetti och sojafärssås… mmmmmmmMMMMMMUUMMS! Har precis avnjutit en sådan matlåda och konstaterat att den faktiskt gjorde sig ganska bra microuppvärmd också.

Nu sitter Jonas här bredvid och äter sin matlåda. :) Han tycker inte att den smakar lika mycket vitlök som igår.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *