Dålig människa

Ojojoj vad dagen har försvunnit. Idag skulle ju vara den stora pluggdagen… Jonas och jag lyckades såklart slarva bort hela förmiddagen, jag vet inte riktigt vad klockan var när jag började ta itu med duktigsaker. Först var jag tvungen att lägga upp bildgalleriet från sektionsmyset och allmänt pilla med datorn… det tog alldeles för lång tid. Sedan fixade jag mina tidigare nämnda cykelproblem medan en massa ekonomer i vita åveråler gjorde kullerbyttor på beachvolleyplanen… Det gick ganska bra att fixa loss pappret som fastnat, även om det tog ett tag. Stod och pillade med min fickkniv och när jag fått bort allt som gick kunde jag fortfarande inte trampa… men när jag växlade gick det bra och då kom jag åt det papper jag inte kommit åt förut, så allt ordnade sig ganska bra till slut. Behövde inte plocka bort vare sig hjul eller kedja (även om den var VÄLDIGT nära att hoppa av själv).

När jag vunnit över cykeln lade jag mig på sängen för att läsa engelskatexten vi ska sammanfatta till morgondagens lektion… och vaknade ett par timmar senare. Nu har jag i alla fall sammanfattat den, varit på promenad med Jonas och pillat lite med D-Groupsidan. Fast egentligen skulle jag ju göra BG-målen efter promenaden… hmm, får ta dem imorrn bitti. Kanske borde sova nu… fast jag känner verkligen för att sitta uppe i en massa timmar till och pilla hemsidesgrejer. Vill jobba på MIN hemsida också ju… och få saker gjorda med D-Groupsidan som annars ständigt hänger över mig.

Jag har inte pluggat NÅGON linalg idag!!! Det är DÅLIGT!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *