Åvvefix

I morse var jag duktig och ringde numret jag fick från Studenthälsan och pratade med en sjukgymnast. Jag tycker verkligen inte om att söka läkarhjälp, det känns så fånigt att komma där och gnälla om att man har ont i knät och det känns alltid som att de tycker att man är jättefånig. Men nu har jag fått en tid i alla fall, mitt i tenta-p och allt.

Har varit i skolan också, haft engelska, bg-möte, D-Groupmöte och en totalt intetgivande linalglektion… och nu senast åverålsfix för ettorna som precis fått åveråler, 17-21… fast det tog nästan en timme till innan vi städat undan allt. Nu har jag i alla fall målat en Gustav på min D-Group-åverål också, mycket vackert.

Vi valde förresten en vice-ordförande till D-Group idag på mötet, genom sluten omröstning. Frida vann stort med 6 röster, men tre pers hade två röster var och jag var en av dem. Uppenbarligen måste någon tro att jag har koll, lite coolt juh. :) Jag trodde inte att någon skulle rösta på mig. Jag kan ju lista det bland mina meriter när jag söker Staben-General sen. :)

Trööööött…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.