SexIT, mys, stan…

Nu har det hänt en massa saker igen… I torsdags var det SexIT-skifte, dvs vi i förra årets SexIT (gänget som ordnade Barbaphesten för alla IT:are) festade in de nya och överlät det tunga ansvaret på dem. :) Vi höll till i nationskällaren i Ryd, intill ett HG med fruktansvärt lång kö eftersom José Gonzalez och The Bear Quartet (tror jag..?) spelade där. I ärlighetens namn var jag inte direkt sugen på fest och hade alldeles för mycket att göra för att känna att jag ville slänga bort en kväll på att supa… dessutom kunde man dricka hur mycket av det skumma fulvinsbålet (eftersmak av dålig parfym slash tallbarr ungefär) som helst utan att bli märkbart påverkad… fast festen artade sig faktiskt när David plockade dit Ellinor, som stod i kön till HG utan att komma nånvart. Kul att träffa sina bästa kompisar ju. Det är så sött, David och Ellinor “dejtar” ju, eller vad man ska säga. Bra människor som förtjänar varandra!

Fredagen var dagen för vårt sektionsmys som vi i D-Group ordnade, eller rättare sagt anlitade Flamman att anordna. Vi fick vara med på sittningen själva, vilket var riktigt kul faktiskt. Gycklade såklart också, premiär för två nya gyckel, varav ett var mitt. Gick ganska bra. Kände inte för att stanna kvar och festa efter själva sittningen, så jag promenerade hem till Jonas i stället och myste lite…

Idag har varit en riktigt skön dag. Jag och Jonas bestämde oss för att skita i alla måsten och gå på stan (och förvisso uträtta ärenden som måste uträttas, men nåja) och så… trevligt att GÖRA något tillsammans. :) Vi köpte jättefina kravallkläder (olika varianter av cerisa nätlinnen) exempelvis… och jag köpte lite strumpor, bland annat ett par regnbågsrandiga knälånga tåstrumpor. Mycket vackert… Såg förresten “min lilla fru” på stan, här i Linköping… *gymnasienostalgi* En Malin som jag “gifte” mig med på en franskalektion… fast hon svischade bara förbi jättesnabbt…

Helt fri har dagen inte varit, eftersom kvällen var vigd åt D-Groupgyckel, först för Yvette på HG och sen för SSK på Flamman. Det gick faktiskt riktigt bra på det stora hela, kul.

Nu ska vi äta popcorn och kolla på Clerks!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *