Otur

Igår hade jag lite av en otursdag… Hade för avsikt att vara på engelskalektionen klockan 8, men inledde med att försova mig så att jag åkte hemifrån ca en kvart efter att lektionen börjat. Som om inte det var nog råkade min cykel ut för den fånigaste cykelolyckan jag hört talas om… Jag brukar ha lite dasspapper eller dylikt under sadeln för att kunna torka av den när den blivit blöt, men just den här dagen tyckte inte pappret att det skulle stanna kvar på sin plats. I stället ramlade det ner och snurrade in sig ordentligt i hjulet varpå det tog totalstopp. Oljade ner fingrarna helt i onödan eftersom jag inte fick loss allt utan verktyg… alltså fick jag gå. Måste skruva av bakhjulet… suck… när ska jag hinna med det?

Idag och igår har det varit TEAM-dagar, dvs en massa företag som presenterar sig och delar ut godis och reklamprylar. Mycket gott. Cloetta är välbesökta. :)

Vad har jag gjort mer? Gyckeltränat med D-Group inför helgens tre framträdanden. Labbat med Einar, slutprojekt i javakursen, vi ska göra ett Othellospel…

Igår när jag kom hem från gyckelträningen såg jag till att ta itu med den andra elektronikuppgiften. Dock ville Jonas bjuda mig på middag, vilket jag först tackade nej till, eftersom jag insåg att EK:n skulle dra ut på tiden. Men sen insåg vi att det skulle dröja ganska många dagar till nästa möjliga tillfälle… så då bestämde vi att vi skulle äta middag när jag var klar, oavsett när. Så jag slängde ihop min uppgift, det blev säkert en massa fel, men nu får Sune kontrollera och meddela vad som är fel i stället för att jag dubbelkollar allt själv… Hoppas att NÅGOT är rätt i alla fall, men det är faktiskt fullt möjligt att allt är helt åt skogen. Sune har hur som helst rättningstid idag (därav min panik igår) så imorrn får jag veta. Spännande…

Jag kom till Jonas bortåt halv ett eller nåt… varpå pajen vi skulle äta skulle stå i ugnen i 50 minuter. Det blev en ganska sen romantisk middag med vin och tända ljus. :) Väldigt romantiskt att knappt kunna hålla ögonen öppna. :)

Idag pallade jag inte gå upp i tid till linalglektionen, så det bidde lite sovmorgon… Skrev ut och lämnade in EK:n, gick sedan till Studenthälsan för att prata med nån om mitt elaka knä, men det fanns ingen där… åt paj med Jonas till lunch, godis på TEAM-mässan till efterrätt. :) Nu har det varit en ganska seg linalgföreläsning och nu ska jag räkna lite… Ikväll blir det SexIT-skifte!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *