Möten och aj

Idag har jag inte haft någonting schemalagt förrutom möten med D-Group och nya Studienämnden… Förmiddagen ägnade jag åt att mysa, samt att gå till Stångis och ställa mig i lägenhetskö på nytt, från scratch igen, suck. Sen tänkte jag åka till skolan, men mådde inte alls särskilt bra, så jag sov en stund i stället… Ganska ynklig idag, mensvärk, ont i halsen, ovanligt elaka knän… men jag är ganska glad ändå.

Har suttit ganska länge med linalg och faktiskt jobbat hyfsat koncentrerat men ändå inte åstadkommit särskilt mycket…

Intressant att träffa nya Studienämnden, jag, Niklas och Kristian är kvar från förra året… och FEM IT-1:or har plockats in. Varför inte. :)

Jag är trött… nu ska jag koka makaroner till morgondagens matlåda och sedan ska Daniel och jag besluta om vi orkar göra elektronik ikväll. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *