Hoppa till innehåll

Barba & advent

Igår var det Barbaphest! Alltså IT:arnas årliga sunkfest… det var kul! Jag var på förfest med de andra i exIT, förra årets arrangörer av festen och lekte massa skumma lekar och drack fulvinsbål. Sen kikade vi förbi hos Niklas en sväng också, där var det mer folk. Till slut hamnade vi ute på Skytte-C där festen skulle äga rum och så blev det sittning med pannkakor och faktiskt inte alltför mycket matkrig, det var lite lagom sunkigt bara. :) Kul i alla fall, även om det råkade bli en ganska tidig hemfärd.

Idag har jag varit seg, skrivit på vår rapport i kursen “Kommunikation och genus”, samt firat första advent med Jonas! Känns riktigt seriöst att ha en riktig adventsljusstake med vitmossa och allt… eller inte allt förresten, det ska ju vara svampar också, men jag har inte hittat några!

Tog en liten promenad till Statoil också, jag och Jonas, och köpte en Bamsetidning så att vi ska få öppna luckor i den medföljande adventskalendern. :)

Nu är jag trött på rapportskrivande… sova kanske…

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *