I protest…

I ren och skär protest mot hur snorigt mycket jag har att göra har jag tagit kvällen ledig… Var ändå i skolan från 10-18, sen orkade jag inte mer… Lagade billig mat, pasta och tomatsås, cirka 2:50 per portion (det blev 5 portioner, billiga matlådor, bra för min eländiga ekonomi). Sen slappade jag vid TV:n ett bra tag… tittade på Vänner (nej, jag förstår verkligen inte vad alla tycker är så märkvärdigt med den serien? Är allergisk mot inklippta skratt och tycker inte ens att det är särskilt roligt…) och Extreme Makeover, nåt program där några människor fick sina utseendesönskningar uppfyllda med plastikoperationer, tandfixning, laseroperation av ögon, smink, klippning, nya kläder… jösses. Kunde inte låta bli att fundera på vad jag skulle välja att göra om en sån chans kom… och kunde inte komma fram till annat än att ska jag ändra mig själv så vill jag inte att det ska gå till på det sättet. Huga. Visst har jag mina brister och komplex och gudvetvad, men jag skulle verkligen inte vilja att någon t.ex. började skära i mina bröst och stoppa in konstiga saker… huga. Dock skulle det vara ganska häftigt att se hur man såg ut med en proffsig sminkning… jag sminkar mig ju aldrig över huvud taget, så det skulle kunna bli en ganska extrem upplevelse. :)

Allvaret då. Idag har vi jobbat med en rejäl optimeringslabb som vi ska göra basgruppsvis. Det känns så jobbigt med labbar, för man räknar liksom inte med dem i planeringen, i alla fall inte allt förarbete som tar en massa, massa tid från allt det andra man skulle göra. Jag och Läx-Lollo, dvs lek- och julklappsgruppen har även haft möte med toastarna till lördagens stora julfest och förklarat våra avancerade sittningslekar. :)

Igår var jag i skolan 8-20… lyckades i alla fall skicka in vår genusrapport innan deadline klockan 12. Hade möte och gyckelträning med Läx och D-Group och lyckades i alla fall plocka bort ett av mina gyckel som jag inte egentligen vill framföra på lördag. Plockar vi bort ett till är jag nöjd. :) Det är synd att det ska vara så mycket blandade känslor kring gyckelskrivande… det är jättekul att skriva gyckel, men jag vill verkligen inte att alla ska accepteras rakt av utan ändringar som det brukar vara. Jag vill hellre att folk ska såga några av dem så att man känner att vi valt de bästa. Men vi väljer alltid allt, för att det inte finns något annat. Det är tråkigt att sjunga sina gyckel man inte tycker duger.

Fan. Jag glömde bort att jag var tvungen att göra BG-mål ikväll. Nej, nej, nej, nej!!! Suck! Jag orkar verkligen inte nu (det är maffiga mål eftersom jag kan för lite). Det blir pinne på mötet imorrn…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *