9-20

Stånk och stön. Idag har jag och resten av basgruppen varit i skolan 9-20 och jobbat med samma optimeringslab, kortaste-väg-problem och handelsresandeproblemet. Vi har programmerat i Matlab, som vi aldrig har fått lära oss… men det var onekligen ganska lämpat till uppgiften och inte toksvårt att lära sig tillräckligt. Men ändå känns det hårt med 11 timmar + ca 3 timmars förberedelser igår. Nu är jag trött och hungrig, eftersom jag bara har ätit kakor efter lunch. Dags att gå och fixa lite varma mackor tror jag bestämt.

Det är förresten roligt med ny musik… har lyssnat mycket på Ben Harper (förvisso introducerades han för mig redan i Great Yarmouth för 2 år sen, men kom alldeles nyligen ihåg att jag borde ladda ner mp3s…) och Hell on wheels på sistone. Lite tidigt att uttala mig ordentligt om Hell on wheels (nytt sen UH-båten för min del), men de har i alla fall konstiga låttitlar och det betraktar jag som bra. :) Ben Harper är inget jag trodde att jag skulle gilla när jag först hörde det, ganska bluesigt och låter nästan lite countryish ibland, jag hatar country. Men jag gillar vissa låtar stenhårt… även om Jonas har “förstört” Shes only happy in the sun genom att tjata om att det måste vara väldigt varmt för henne däruppe… :) Men den är bra ändå. :) sen har jag lyssnat på en massa annat nytt också…

MAAAAAAAT! Och klippa naglarna, dem har jag stört mig på idag… stör mig också grymt mycket på mitt hår, men det är svårare att göra nåt åt. De kortaste längderna blev för korta när jag klippte mig sist… och det känns allmänt jättefult och risigt. Jaja. Spela roll, gummiboll (replik från mina Nollans spex, så nostalgisk jag blev nu..:)..).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *