Hoppa till innehåll

Julfest

Igår var det julfest arrangerad av D-Group (dvs bla mig) (störde ni (vilka som nu läser… får man ha parentes i parentes?) er också på förkortningarna i föreg. parentes utan punkter? :)) och Läxmästeriet (lärarnas festeri). (ska jag försöka låta texten flyta lite smidigare utan en massa parenteser nu?:)) (<-- smiley med dubbelhaka? hur gör man för att snyggt avsluta en parentes med smiley? :) ) Hur som helst… det var kul, men kämpigt. Dagen började klockan 11 för oss festerister och pågick till långt inpå natten, men jag var i alla fall hemma vid tretiden, så det var mycket softare än en Kårallenfest. Julfesten för datateknologer och lärare ägde alltså rum på Katedralskolan, där det var sittning med olika lekar, gyckel av bland annat D-Group och Läx, julklappsbyte, dans kring granen med mera. Jag, tillsammans med Lollo i Läx var ansvariga för lekar och julklappsbyten, så det innebar att fixa en massa lappar, med mera. Vi fick även stå i entrén och ta emot gästerna och deras julklappar, det var kul, men kallt! Bland det första som hände när vi kom dit var att vi upptäckte att det inte alls, som utlovat, fanns någon gran. Jag och Åke cyklade ner på stan, men hittade inget bra, så sedan tog vi en bil och åkte ut till Rusta och köpte en hyfsat billig plastgran och lite pynt. Jag gladde mig åt att faktiskt hitta svampar till min adventsljusstake där, nu är den äntligen komplett. Jag hade som huvuduppgift under större delen av kvällen att springa runt och fotografera, ganska soft. Vårt gyckel gick ganska bra faktiskt… jag hade ju skrivit två av de tre framförda låtarna och den ena fick bra respons. Den andra ville jag inte ha med men den kom med ändå, fast den blev inte alls som den var tänkt från början… snarare sämre. Kan åter igen konstatera att det räcker med att vistas i festmiljö och vara uppe sent för att man ska känna sig lite “dagen efter”… Jag hade kunnat må likadant om jag hade druckit mig lite småberusad igår. Det enda egentligen jobbiga med det hela, förrutom all tid det har tagit, är att mitt knä började strejka efter att jag gått runt hela dagen… det tyckte inte om att bära tunga saker i trappor. Idag är det ajaj… men nu kan jag i alla fall fundera lite mer på HUR jag har ont så jag kan beskriva det lite bättre nästa gång jag går till sjukgymnasten om jag nu gör det… så inget ont som inte har något gott med sig, eller nåt. Idag tvättar jag… visst är det roligt när man kommer till tvättstugan och ska hämta sin torktumlade tvätt och hittar den liggandes i en tvättkorg, fortfarande för blöt för att det ska vara kul… särskilt när det är lakan man ska sova på samma natt (har bara en uppsättning). Och torktumlarna är såklart igång båda två.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *