Hoppa till innehåll

Gnyff!

Vad dålig jag är… jag hade bestämt mig för att göra detta till Dagen Då Jag Äntligen Började Träna. Träningsväskan är packad, skulle gå på passet 18.15… men så somnade jag och vaknade ungefär då. Dumma Sorting out sorting… det är en mycket fin och pedagogisk film om sökalgoritmer och eftersom jag hunnit till det stycket i DALGen nu så tittade jag på filmen… det blev jättesegt i slutet när de skulle visa hur lång tid vissa algoritmer tog jämfört med andra och sen körde de dessutom hela filmen IGEN… då somnade Helena. GNYFF!!!

Kanske får kompensera med att gå på lunchgympa imorrn… hinner inte på kvällen, då har vi D-Groupmöte, plus att Jonas och jag sagt att vi ska mysa då. *kollar lunchpasset* Det leds av en kille som lagt ut hela sin låtlista i sin presentation… får gympa till Last nite med The Strokes om jag går då, det kanske kan vara något! Ska försöka att vara vaken då. ;)

Nu ska jag fortsätta panikplugga. Det är inte bra att bara ha hunnit till sökalgoritmer i DALGen och inte ens börjat med OPTen vid det här laget…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *