Hoppa till innehåll

Brr och plugg

Igår var jag tvungen att släpa mig till skolan för BG-möte och D-Groupfotografering när jag egentligen ville panikplugga DALGOPT. BG-mötet visade sig i alla fall vara ganska givande, mycket för att vi inte alls gjorde det vi planerat eftersom inlärningsmålen inte gått att få tag i från klasshemsidan… i stället gick vi igenom nyttiga DALGOPT-saker. Sedan var det alltså D-Groupfotografering till julkorten vi ska skicka ut. Utomhus skulle det fotas minsann, så där stod man och huttrade i klänning, frack, tomteluva, väldigt bara ben och väldigt öppna skor. Kaaaallt! Till råga på allt blundade jag på många av bilderna också. Inte kul.

Sen åkte jag faktiskt hem och var duktig… vet inte när jag egentligen kom igång med pluggandet, klockan var nog närmare 3, men jag var seriös! Körde stenhårt på 45 min plugg, 15 min “rast” (dvs pilla med D-Group-hemsidan med mera… inte så rastigt egentligen, men annat att tänka på iaf och det måste göras) fram till klockan 21, då jag var hungrig. Efter det var jag tvungen att ta hand om min tvätt… påmindes åter om att det är en DÅLIG idé att inte vika den på en gång. Den blir jätteskrynklig när den ligger ihopknölad i IKEA-kassar.

Apropå tvätt har jag gjort ett experiment jag inte tycker om resultatet av… mitt Eldorado-tvättmedel tog slut efter två tvättar, så jag sprang och köpte Via eller nåt annat sånt där “seriöst” tvättmedel, vilket det nu var, till de återstående två tvättarna. Och jovisst, det luktade mycket renare… jag har nämligen stört mig på att det luktar precis lika mycket sunk om min nytvättade tvätt som när den var smutsig. Nästan i alla fall. Det ska ju lukta rent!

Det blev DALG (datastrukturer och algoritmer) hela dagen igår, ändå är jag långt ifrån klar, så jag fortsätter idag. Känns lite jobbigt, eftersom det är OPTimeringen som är svårast egentligen… jaja, förhoppningsvis kan jag ägna on-to-fre till den… tenta på lördag, aaaarghh!

D-Groups hemsida är nere eftersom Daniels server har kraschat… jag som skulle göra databasgrejer. Äsch, det finns annat att göra också. Måste börja pilla på DÖMD-sidan, tex.

Nu har jag lagt nästan hela min 15-minutersrast på att skriva det här… tänk vad tiden går. Några minuter kvar, sen ska jag leka med binära sökträd igen.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *