Tentaångest

Okej. Nu är den definitivt här. Tentaångesten! Nu är det så illa att jag nyss bara satt och stirrade rakt ut i luften, i stället för att plugga, seendes hemska inre bilder av en luspank Helena utan CSN-pengar nästa år. Just nu känns det verkligen inte som att jag kommer att kunna skrapa ihop tillräckligt med poäng. DALGOPTen känns helt jäkla körd (HATA MORRA HATA MORRA HATA MORRA HATA… eller egentligen inte, men min relation till den är lite sargad just nu). linalgen kan gå hur som helst. GNYFF!

Den här veckan har ägnats åt plugg, plugg och plugg. Men det går lååångsamt! Jag har ju knappt hunnit lyfta ett finger för den här kursen tidigare. Känns som att jag bara sätter mig in i grundläggande begrepp, men inte alls skaffar mig koll på kluriga tillämpningar (läs: tentauppgifter). Dessutom förstår jag inte vart tiden tar vägen? I onsdags försvann en hel massa tid…

…fast det var en ganska bra dag, så jag kan berätta om den i stället för att klaga. :) Hade varit uppe sent kvällen innan, så vi kom väl inte direkt upp i ottan. Jag gick faktiskt på gympa 12.15, så jag hann inte så mycket innan, även om jag faktiskt kollade upp vad ett AVL-träd är. :) Coolt att börja gympa igen… får hoppas att jag hinner med det en del iaf. Det gick hyfsat bra med knät och så, det var nån gång som jag joggade lite på stället i stället för att göra elaka knäbelastande övningar, men på det hela var det rätt okej. Ledaren uppmärksammade mina problem och pratade med mig i en halvtimme (!) efter passet, inte bara om hans och mina skador, utan han propagerade även för hur bra det är att engagera sig i Holgerspexet… jag är onekligen sugen på att teaterapa mig lite, fast jag har ganska svårt att se mig själv som spexskådis. Och annan syssla, nja, jag vet inte, det är ju att stå på scen som är kul.

Hur som helst så dök jag in i skolan ett tag efteråt, köpte julklappar (!), skrev ut gamla tentor att öva på och pratade med lite folk i IT-rummet. Efter det skulle jag äta mat och så, hann inte plugga mycket innan D-Groupmötet klockan 17. Mötet var ett möte av modell längre innan juluppehållet och det visade sig verkligen bli långt, kom inte hem förrän vid 21. Jag och Jonas som skulle mysa då. :( Vi åt i alla fall mat och skrev bildtexter till våra Vadstenabilder på vår fotosida som förhoppningsvis kommer ut snart.

Igår lade jag hela jäkla dagen på att försöka förstå simplexmetoden för LP-problem. Ändå har jag inte full koll. Idag blir jag på ångesthumör av att prova gamla tentor och inse att jag är körd, körd, körd…. skit oxå!

…kunde visst inte låta bli att klaga lite till. Kan i alla fall se fram emot att julpyssla med Ellinor och Maria imorrn efter tentaJÄVELN!#¤%& (ursäkta) Det ska bli mysigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *