Hoppa till innehåll

Nyår

Nu är det dags att vänja sig vid att skriva 2004 i stället för 2003. Undrar hur lång tid det kommer att ta den här gången. Hade ett kul nyårsfirande med fest i två dagar… egentligen var faktiskt första festen, dagen innan nyår, roligare. Dagen innan nyår plockade jag upp Veronica på tågstationen, fikade på Steve´s coffee, blandade drinkar hemma hos mig medan vi försökte skriva Talet till mannnen, och sen var det “under-bordet-sittning” med festgänget i Jonas korridor. Mycket roligt! Tiden gick jättefort, ena sekunden var klockan 9, nästa gång jag tittade på klockan var den 4. Men tiden går ju fort när man har roligt och roligt var det. På nyårsafton begav vi (jag och Veronica) oss till Skäggetorp, eftersom vi blivit sugna på att göra snakebites och saknade Strongbow och svartvinbärsjox… framåt kvällen blev det dags för sittning, där vi alla hade roller och följde ett manus, vilket gick sisådär bra. :) På tolvslaget stod vi vid volleybollplanen här i Ryd och jag pussade på Jonas såklart. Drack bubbel, rökte cigarr och drog i partypoppers. Också en mycket trevlig kväll. Nu är det alltså 2004…

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *