Hoppa till innehåll

Tentor igen

Suck… har börjat kika lite på fysiken idag (dock inte åstadkommit särskilt mycket). Tänkte ju göra den omtentan… men ju mer jag försöker tidsplanera, desto mer omöjligt känns det. Den kommer ju trots allt i tredje hand, efter den ordinarie DALGOPT-muntan och omtentan av programmeringen… och de kan ju behöva lite tid de också. Muntan ska förberedas hemma och uppgiften får vi “drygt en vecka innan”, dvs om några dagar… Det känns som att ganska mycket hänger på hur mycket arbete den egentligen kräver… Är rädd att jag råkar underskatta programmeringen också, den behöver säkert mer tid än jag tänker mig. Argh! Tycker inte om det här… sen har jag MASSOR att göra med DÖMD-hemsidan också. *suckar och jämrar mig*

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *