Svettigt

Är precis hemkommen från årets första gympapass! Nu kan jag känna mig lite duktig i alla fall, synd bara att jag inte är lika duktig vad gäller tentapluggandet…

Spridda fönster börjar vara upplysta i Student-Ryd. Cirka hela världen var i Campushallen idag (träffade 4 pers jag kände i omklädningsrummet). Det är inte lika öde här längre… ganska skönt faktiskt. Korridoren är dock ovanligt mörk och tyst, men det är väl ganska skönt…

Har även varit på Stångis (hyresvärden) idag och frågat hur det ligger till med mitt köande. Grejen är den att de plockar bort en ur kön efter 6 månader, så man måste komma och visa intresse. Jag blev faktiskt positivt överraskad eftersom tjejen sa att jag borde få ett erbjudande inom någon månad, de som får erbjudanden nu har stått cirka 3 månader längre än jag. Det vore så skönt med en egen lägenhet. Dyrt såklart, men man får väl bostadsbidrag. Och jag kan ju alltid sova hos Jonas tills jag har skaffat mig en säng (bor i möblerad studentkorridor nu). :)

Har massa, massa, massa att plugga. Har kommit en liten bit med fysiken, men det går segt och min självdisciplin är katastrofal. Det hjälper inte att vi har sovit bort förmiddagarna, sötisen och jag. Skärpning nu, Nena!!

Igår var jag nästan på väg att börja plugga vid 12-tiden, men sötis ringde i panik från IKEA och behövde hjälp att bära hem ett två meter långt paket på 38 kilo… Sötis har upptäckt att den bästa studieflykten är att göra sånt som verkligen förbättrar någonting för en själv, då känner man sig bra fast man är dålig. Sötis köpte en bokhylla, eftersom sötis har en bokhylla hemma men saker som fyller tre bokhyllor ungefär. Sötis förstår själv att det inte är så bra att ha sakerna liggandes i högar på golvet och på alla bord i sötis rum. :) Hur som helst så kände jag mig på hjältinnehumör (och studieflyktshumör, sssccchhh!!), så jag hoppade på nästa buss till Tornby och hjälpte sötis. Hittade dessutom en billigare bokhylla till sötis, den vägde “bara” 22 kilo och var förpackad i ett mycket smalare paket, så det blev trevligare att bära. Jag passade även på att köpa en kameraväska på Teknikmagasinet till min digitala älskling.

Gjorde ett storkok linssoppa när det nu var (dagarna flyter in i varandra just nu..), riktigt mumsigt, nu ska jag gå och äta en stor tallrik värmande soppa och knapra knäckebröd. Sen ska jag plugga fysik…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.