Hoppa till innehåll

Lägenhet!!

Juuuuuuubel! Jag har fått lägenhet! Jag var verkligen sprudlande glad i flera timmar efter att jag fått beskedet… ett brev med posten med ett lägenhetserbjudande. Jag ringde på en gång och tackade ja. Har inte skrivit på något kontrakt ännu, tänkte försöka få komma och kolla på den först, men killen som bor där nu är i Sälen till på söndag… suck! Men det är hur som helst samma typ av lägenhet som jag bodde i tillsammans med David förut, så det borde inte kunna vara något större fel på den.

Visst finns det en hake… får flytta in 1 april. Hoppas att det inte är ett aprilskämt. :) Det dåliga med det är att det är då DÖMD drar igång, vårt stora arrangemang. Jag kommer verkligen att ha fullt upp då, men det får lösa sig på något sätt. Det ska bli så skönt att få någonting eget!

En etta med kokvrå på 26,6 kvm, våning 4 (påbyggnadsvåning => nytt och fräscht), 10-månadershyra 3426:- (+ internetavgift). Jag vill, jag vill, jag vill, jag vill flytta nuuuu!

Jag har inte ens en säng. :) Mina möbler: en skrivbordsstol, en Benno cd-pelare från IKEA. Jaja… det löser sig…

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *