Hjärtan och databaser

Det var verkligen en kick natten till idag att se hur anmälningarna till DÖMD rasslade in i min databas. Jag satt och reloadade och såg hur den fylldes på. Vilken lättnad att allt fungerade som det skulle! I morgon har vi möte och ska ta beslut om vi kan ta in fler än vi tänkte från början, det är ju så tråkigt att behöva säga nej till folk som vill komma på vårt arrangemang! Det som begränsar är ju framför allt hur många vi får ha i de lokaler de ska vara i.

Lyckades dessutom åstadkomma ganska mycket på grafikfronten igår, till nya hemsidan (om en månad blir årets DÖMD-tema offentligt och då ska hemsidan vara temaanpassad). Känns skönt att ha kommit igång, det blir inte lika oöverskådligt, stort och oroväckande då.

Idag är det alla hjärtans dag… Jag hade lite presenter till Jonas, en ros, ett örngott jag ritat på, en hiskelig cerise fluffgrej med stora läppar som man kunde trycka på varpå saken utstötte ett pussljud och skrek “I love you” (man kan knappt låta bli att skratta), och godis. Vi firade sedan genom att äta en extra ordentlig frukost tillsammans, sen skulle Jonas iväg och träffa sina föräldrar och sin syster, som just nu är och ser spexet Jonas skrivit manus till. Jag tyckte att jag kunde ta lite ledigt från hemsidesjobbandet och följde med dem på stan och fikade. Har ju inte träffat dem som Jonas flickvän förut, bara i somras när vi var “bara vänner”, fast lite mer. Lite läskigt, men de var betydligt stillsammare än t.ex. min mamma brukar vara, hon utsätter alltid mina bekanta för korsförhör. :) Men det brukar inte vara särskilt jobbigt eller pinsamt, hon är ju bara intresserad, på ett trevligt sätt.

Nu ska jag återgå till domd.net-jobbandet… det uppslukar all min tid just nu…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *