DIMD, Konungen och Ahasverus

Oooooh, alldeles för mycket att göra, jag hinner egentligen inte ens skriva här nu. Om några timmar sker utlandslagssläppet till DÖMD, då ska det bli spännande att se om mitt php- och MySQL-ande har gett ett gott resultat… hoppas att allt går bra! Annars ska jag ägna kvällen åt att fixa med grafiken till den nya DÖMD-sidan.

I onsdags var det DIMD! D-sektionens interna mästerskap i dart, vinnarna går vidare till DÖMD, som alltså står för D-sektionens öppna mästerskap i dart. Jag dömde några matcher och sprang runt och fotade. Känns skönt att kunna bocka av ett av arrangemangen, även om det här var väldigt litet jämfört med det som komma skall.

Igår var jag och Jonas äntligen och såg Sagan om konungens återkomst. Har inte hunnit förrän nu! Vi satt i ett dubbelsäte och myste… och filmen var jättebra såklart. Det känns verkligen rätt att böckerna har blivit tre mastodontfilmer, eftersom hela grejen med storyn är att den är mastodont.

Idag jobbar jag som sagt för fullt med grafik, leker i CorelDraw. Har även varit på den ambulerande Ahasverussittningen, döpt efter skomakaren Ahasverus som inte lät Jesus vila sig hos honom och därför drabbades av Guds vrede och det trista ödet att själv aldrig få sluta vandra. :) Ett Thymuspåfund, såklart, denna gång arrangerat av Barkå med flicka. Thymus är alltså den lustiga lilla sittningsgrupp som jag är med i tillsammans med Jonas och hans kompisar. De var på väg till Björn för att spela rollspel, men jag hängde på ett tag och sittningen gick alltså ut på att promenera runt i Thymus-plommonstop och äta och sjunga sånger medan man gick. Det måste ha sett underligt ut. Måste säga att det var min intressantaste middag på länge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *