Hoppa till innehåll

Film och nyheter

Igår var en dålig dag… deppig dag… Försökte i alla fall se fram emot att få mysa med Jonas på Kårrullen, men tyvärr blev det ganska flopp av det också… han tog med sig en kompis och med hans kompisar är det ganska lätt att även i vanliga fallet känna sig lite överflödig… och eftersom jag deppade över min överflödighet och meningslöshet var det precis vad jag inte behövde… jag hade ju sagt att jag var deppig och ville mysa med min sötis, så jag blev bara ännu mer deppig och sur… Var allmänt tyst och tråkig och inte trevlig mot kompisen (vi ignorerade varandra ganska duktigt båda två), som är en jättetrevlig kille egentligen, så det var dumt. Men jag var bara jättedeppig… typiskt…

Ibland blir jag bara så trött på allt….

Jag hatar nyheterna på TV, för att övergå till något annat. Jag tittar nästan aldrig på dem och om jag någon gång försöker blir jag så fort avskräckt. De utgår alltid ifrån att man vet allt som sagts innan om det som rapporteras. Det är jättestörande och jag blir alltid lika sur. Idag pratade de hur länge som helst om kungens uttalande i Brunei, det var ett himla stoj och folk tyckte att han skulle abdikera. Det hade varit sååååååå lätt att bara lite fort slänga in en förklaring, “kungens uttalande om…blabla”, men gjorde det det? Nej, inte nu och aldrig någonsin! Det känns som om nyhetsprogrammens huvudsyfte är att vara interna med dem som följer dem benhårt och få alla andra att känna sig utanför, obildade och dumma i huvet för att de inte hänger med. *morra* Jag blev lite nyfiken och fick surfa nyhetssidor på internet i stället för att få reda på åtminstone lite ungefär vad kungen sagt som var så dumt.

Kårrullen-filmerna var förresten bra – det var ett dubbelpass med två asiatiska skräckisar. Först japanska “Dark Water” och kinesiska “The Eye”. De var coola båda två, “Dark Water” påminde väldigt mycket om “The Ring” och kommer också från samma regissör och samma romanförfattare. “The Eye” påminde om “Sjätte sinnet”, fast med en annan twist än den. Båda var helt klart sevärda.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *