Hoppa till innehåll

Teater

Igår borde jag verkligen ha pluggat… men tiden gick. Först var jag på lunchgympa, sen kom jag hem och skulle bara äta och se ett avsnitt av Scrubs… varpå jag såklart somnade och när jag vaknade var det inte lång tid kvar tills det var dags att träffa Jonas och hoppa på bussen in till stan. Där såg vi teaterföreningen katharsis uppsättning av Oscar Wildes pjäs En idealisk äkta man. Alltid roligt med teater, det händer ju inte så ofta att man går på det, och jag blev verkligen ännu mera taggad att göra verklighet av våra (“vi” som i jag, Ellinor och Maria) planer att sätta upp nån pjäs…

Jag har ont i handlederna… särskilt den högra. Jag tror att jag har fått “musarm”. Det är dåligt… Nu har jag i alla fall investerat i ett handlovsstöd till datorplatsen, kan det inte bli bättre då?

Nu ska jag banne mig förstå Taylors formel i flera variabler, så det så!

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *