Hoppa till innehåll

Fylla sju i Valdemarsvik

Jag lyckades rycka upp mig i lördags, slutade faktiskt att må illa när jag fått lite mat i magen. Alltså blev det bastupartaj med D-Group. Det var skoj! Drack cider, för ovanlighetens skull, eftersom vi behövde göra slut på det som fanns kvar efter DÖMD och det var väldigt gratis, plus en massa starkare saker… Samtidigt som vår bastufest hölls tackfest i gasquen, med bland andra våra vänner från Läx, och givetvis skulle vi in och gyckla iförda enbart handdukar de flesta av oss. Mycket vackert. D-Group har lagt ner gycklandet nu, det är lite tråkigt… men vill inte folk så vill inte folk.

Söndagen ägnade jag åt att klara Monkey Island (ettan) och titta på Scrubs… var inte helt pigg efter lördagens aktiviteter, så det blev inte mycket mer än så gjort.

Igår fyllde jag och Jonas sju månader! Detta firade vi såklart genom att steka pannkakor som vi alltid gör när vi fyller månad, men dessutom åkte vi på utflykt till Valdemarsvik! Det var lite mindre än vi tänkt oss, men det var väldigt fint och mysigt. Trevligt att se lite vatten och berg eftersom man aldrig gör det här i Linköping. Fotade en massa såklart, när vi hinner pyssla med bilderna kommer det såklart upp en liten redogörelse för utflykten på vår fotosida.

Dessutom har jag fått kameran jag vann nu! En liten söt Canon IXUS i alltså. Den är onekligen väldigt liten och har faktiskt en rad funktioner som jag saknat i min gamla kamera. Tänk om man kunde få kombinera de båda kamerorna med det bästa från båda… :)

Idag har jag tvättat och pluggat ytterst lite Analys B… får väl se om jag lyckas sätta mig en stund till, men klockan är redan 10, suck. Har dessutom fått mitt paket från Dustin och således separerat från snormycket pengar, det var verkligen ångestladdat… nåja, nu sitter jag och testar mitt nya seriösa handlovsstöd och hoppas att det är bra.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *