Tornby & pizzakväll

Igår åkte jag alltså till Tornby och gjorde av med ännu mera pengar… köpte ett par skor och diverse grejer till lägenheten, bland annat lådor att lägga saker i (så nu har jag inte en HÖG skor i hallen längre, t.ex., jätteskönt) och bokhylletillbehör att förvara cd-skivor i. Nu är lägenheten lite bättre! Vad som är lite tråkigt är att jag inte längre behöver min fina Benno cd-pelare, som jag ju gillar… men den passar inte in här helt enkelt.

På kvällen kom Maria och Ellinor och tittade på lägenheten och åt pizza och drack vin/cider… Det var mysigt. Vi poppade popcorn och tittade på Spirited Away också. Jag fick hembakt bröd och bullar av dem, det var riktigt kul faktiskt. Nu har jag en ursäkt mindre att inte bjuda folk på inflyttningsfika, nu när jag faktiskt har fika… :)

Idag mår jag riktigt märkligt och har varit en dålig, oproduktiv människa… Har visserligen faktiskt lyckats plocka fram matteböckerna och facitkopiera mig igenom ett tal. Nu ska jag äta lite och se vad det gör för mitt illamående. Det är meningen att jag ska basta och dricka alkohol med festerigänget ikväll, men om jag inte börjar må bättre snart vette fasen… alkohol och bastu på illamående känns sisådär bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *