Hoppa till innehåll

Stan med sötis

Det gick dåligt med skolarbetet igår också, såklart… vad som gick mycket bättre var mitt storkok med linssoppa, nu har jag många portioner som bara är att värma, det är smidigt.

Idag har jag och Jonas varit på stan och sett till att jag i fortsättningen kommer att ha en mer välklädd pojkvän (puss på dig, sötis!). Jag lade också ut äckligt mycket pengar på linser, p-piller och en bikini i giftiga färger. Så kan det gå, men det var mysigt att gå och shoppa med sötisen. Han köper ju verkligen aldrig kläder annars…

Förrutom att shoppa åt vi lunch på ett trendigt café och fikade på ett annat trendigt café som påminde mig ganska mycket om mitt gamla kära Caffè Nero. Dock började hela världen snurra för mig ungefär då, så jag kanske kunde ha njutit mer av besöket. Snurrandet gick så småningom över i en hiskelig huvudvärk. Jag som aldrig brukar ha huvudvärk… Lyckades bli av med det mesta efter att ha svalt en Panodil och sett några avsnitt av Scrubs.

Imorrn blir det shopping ute på Tornby och visa lägenheten för Maria och Ellinor och kanske David också!

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *