Hoppa till innehåll

Money money money

Igår var jag en dålig människa och lyckades inte plugga någonting alls. Började med att gå med Jonas till campus för att skriva ut lite saker och på väg hem sen sprang jag på Daniel och hamnade på McDonalds med honom. Sen köpte vi glass och traskade runt i Rydsskogen och hittade en rot som växt över en sten på ett märkligt sätt (fast inte riktigt lika imponerande som Ta Prohm såklart), ett litet koj-samhälle och en utslagen vitsippa. När jag sen kom hem lyckades jag sova i ett par timmar och efter det började jag skriva på mitt festeristtestamente. Inget alls pluggat.

Idag var jag faktiskt duktig på ett sätt, jag gick nämligen på lunchgympa! Första gången på alldeles för länge som jag motionerat… Klockan är kvart över tre nu och jag har fortfarande inte börjat med något skolarbete, däremot beställt en herrans massa saker från dustin för alldeles för mycket pengar. Det bidde ett 512Mb minneskort till kamerorna (har fortfarande inte fått den jag vann men nu jävlar har jag minne i alla fall…), ett reservbatteri + laddare och något sorts ergonomitjafs eftersom jag faktiskt får ont i handleden av att sitta vid datorn numera (ironiskt nog får jag det nu när jag skaffat ett riktigt datorbord, men inte när jag satt vid ett alldeles för lågt vanligt bord i korridorsrummet). Det blev verkligen onödigt dyrt och jag kunde verkligen ha köpt billigare minneskort och handlovsstöd, men…. ska det va så ska det va! Kom nyss på att jag strax ska betala linser för 1000 spänn också, så nu känner jag mig fattig. Får äta billig mat ett tag…

Nu ska vi se om jag inte lyckas börja labba scheme snart i alla fall…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *