Hoppa till innehåll

Världens mysigaste påsk

Aaah… jag och Jonas har tagit påskhelgen ledigt. Både igår (påskafton) och idag har vi tillbringat hela dagen tillsammans och inte gjort något vettigt. :) Jätteskönt! Igår genomförde vi fotodagboksprojektet “En bild i timmen” och så åt vi en massa ägg och en god påskmiddag såklart. Plockade påskris från grannens buskar, målade ägg och gav varandra påskägg med godis.

Idag har vi tittat på hela animeserien Serial Experiments Lain och inte åstadkommit så värst mycket mer… jo, vi har lagt upp vår resedagbok från Motalautflykten för drygt ett år sedan. Dessutom har vi ätit jättegod mat och haft det mysigt. Jätteskönt att “bara vara” och tillbringa tid med världens bästa sötis.

Jag har börjat samla Höganäs-tallrikar nu! Jag har velat göra det jättelänge (flera år!) men dels inte haft någon användning för seriösa tallrikar i korridorsköket (det senaste året, innan dess tyckte jag mig inte ha råd heller) och dels inte kunnat bestämma mig för vilken färg jag skulle ha. Nu blev det himmelsblå! Fint, fint!

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *