Hoppa till innehåll

Verkligheten

Jag tar det alltid hårt när jag ska “tillbaka till verkligheten” efter exempelvis, som denna gång, en mysig påskhelg med sötisen. Alltså har jag deppat en del idag… då går det inte att finna någon entusiasm för sakerna man måste och/eller vill göra, varför man får ännu mer ångest över att man slösar bort tiden på okonstruktivt depp… Suck. Ibland vill jag inte vara jag. Lyckades tränga bort deppet ganska bra genom en mycket aktiv studieflykt, fast nu har jag faktiskt börjat labba lite Scheme i alla fall och skrivit rekursiva och iterativa funktioner för att summera talserier. Tyvärr räcker det inte riktigt för att vara klar med lab 1, det är bara första deluppgiften. Suck.
Jag har upptäckt en ny favorittjänst idag, SF Anytime, som låter en hyra film och TV-program över nätet. Jag testade att hyra ett avsnitt av När och fjärran för 9 kronor och tittade på det medan jag åt mat. Det funkade bra, inget endaste hack i streamandet. Jag har ju ingen TV, så detta är ett trevligt sätt att kunna ta del av sånt som är svårt att ladda ner från nätet. Kan tänka mig att jag vill hyra nån film också kanske, även om jag brukar få tag på film ändå. De dyraste kostade ändå bara 39 kronor, så det kan det vara värt om man inte hittar filmen på annat sätt. Sortimentet var bitvis intressant men inte alltför stort, får väl hoppas att det kommer nya spännande saker. Jag är hur som helst lyrisk!
Jonas har startat en hemsida under min domän: http://jonas.dagar.se!

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *