Hoppa till innehåll

Efter DÖMD…

Trots att DÖMD är över har det varit ganska mycket att göra. I måndags städade studienämnden IT-rummet och slängde ut skräp och möblerade om. Välbehövt! I tisdags begav jag mig ner på stan efter skolan och besökte bland annat optikern, som lurade mig att bli kund där… jag skulle bara göra en synundersökning och fortsätta beställa linser från webben, var min plan, men det var groteskt dyrt att ta bara undersökningen, berättade optikern när jag redan satt i stolen. Nåväl. Jag ska få linser med styrkorna -6,5 resp -5.25 nu om jag inte minns fel, ett halvt stegs försämring. Vilket blindstyre man är.

I onsdags åkte jag och Jonas till Norrköping och hälsade på hans lillasyster Emma. Trevligt med utflykt!

Igår skärtorsdag kunde jag äntligen få mitt återstående DÖMD-arbete i princip ur vägen – att lägga upp fotogallerier på domd.net. Dessutom hann jag fika med Rille och plocka iordning lite i lägenheten. Det är på G nu i alla fall… köket är hyfsat som det ska vara, resten är fortfarande kaos, men inte lika mycket, särskilt inte efter dagens vända till kartonginsamlingen och förrådet.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *