Hoppa till innehåll

Tvättstugedrama

Igår hade vi en sån där härlig dag då man bara är… läste böcker, myste och så tvättade jag iofs, det var kanske inte riktigt lika härligt. Särskilt inte med tanke på det drama som utspelade sig: Jag började med att slänga in tvätten, kom tillbaka en timme senare för att torktumla och så. Efter ytterligare någon timme skulle jag hämta tvätten… men kom inte in! Det gick inte att vrida om nyckeln i låset! Jag hämtade Jonas som fick prova med extranyckeln som han har, det funkade inte heller. Jahapp, utlåst från alla mina kläder, mina lakan och handdukar..? Ringde fastighetsjouren och efter en stund dök en kille från Securitas upp. Hans nyckel funkade finfint och även två andra nycklar från förbipasserande, men alla var rörande överens om att det inte gick att få upp dörren med min nyckel. Taskigt… Hur som helst fick jag ut min tvätt och var ganska lycklig. Imorse när jag testade igen innan jag felanmälde bekymret till värden så funkade det jättebra igen! Märkligt…

Idag har jag skrivit på kontraktet till vår nya lägenhet! Wee! Vi ska flytta!

Spar här i Ryd har varit under ombyggnad ett tag, så det var ganska fascinerande att kliva in där efter min lilla frånvaro från Ryd och se skillnaden. Det har blivit större och finare, och jag som tyckte att det var bra redan innan!

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *