Hoppa till innehåll

Morcheeba & Algernon

Jag tycker om Morcheeba! Jag var bara tvungen att säga det, så här mitt i natten innan jag ska lägga mig… Jag hittade Morcheeba genom audioscrobbler när jag letade ny musik att förgylla mina ensamma dagar och det tycks ha funkat. Jag tror att jag känner igen deras låt Rome wasnt built in a day och jag är ganska säker på att jag inte gillade den förut… men nu gör jag det. Den är rolig att sjunga med i. :) Men den som är ännu bättre och helt underbar att sjunga med i, det är Part of the process. Den är så härlig att jag till och med friformssjunger i mellanspelet… jag vet inte hur många gånger jag repeatat den idag. :)

Mitt nya läsprojekt är Flowers for Algernon av Daniel Keyes. Det var den första bok jag skrev om på min boksida, jag läste den när jag var i USA 98/99 och jag minns den som en av de bästa böcker jag läst. Jag hoppas att jag inte blir besviken. Har läst ungefär halva och är nyfiken på hur den slutar, jag kommer i alla fall inte ihåg exakt hur.

Är faktiskt ganska nöjd med tillvaron nu, till min stora förvåning… trodde det skulle bli lika tråkigt som sommarens tidigare dödperioder. Jag tror att jag kanske slutligen har lyckats varva ner och börja ladda batterierna som jag så väl behövde. Saknar Jonas såklart, men på ett ganska bra sätt nu. Inte sådär jobbigt… förut gick jag liksom runt och torterade mig själv genom att hitta på hemska historier om hur han skulle dumpa mig och sånt. :) Nu tänker jag inte en massa dåliga tankar hela dagarna och jag börjar till och med få lust att göra saker igen. Kanske har det att göra med att jag när jag kom hit den här gången började fixa saker, arrangera grillkväll och fundera på Lithanianjobb och sådär… har ju till och med träffat lite folk, inte många, men i alla fall. :) För ett tag sedan skulle jag bara ha känt att jag inte orkade dra igång saker… men det verkar som att suget börjar komma tillbaka. Hoppas att det håller i sig. Det är trevligt att vara glad.

Börjar bli dags att lägga sig och läsa några sidor till… fast jag måste nog ta Part of the process en gång till först. :)

Publicerat iVardagsliv

2 kommentarer

  1. Eftersom jag är en sucker på Morcheeba så googlade jag på “endast svenska” träffar…o du var den första ickekommersiella träffen :-) Vilken fantastiskt genomarbetad och intressant hemsida förresten! Har surfat runt ett tag nu. Imponerad

  2. Helena Helena

    Oooh, minsann, det är roligt att bli googlad. :) Tack för de vänliga orden om hemsidan, kul att höra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *