Analys A

Trot eller ej, men jag har faktiskt kommit igång med mattepluggandet (Analys A)! Tyvärr går det ganska långsamt, eftersom jag måste plugga in alla grundläggande saker igen för att överhuvudtaget ha en chans att kunna göra mer avancerade prylar… men jag är igång i alla fall, det är bra.

Vi har även småplockat lite med lägenheten sen sist. Köpt sopkärl till köket, nu har vi ordentlig sopsortering i stället för en massa plastpåsar. Skönt!

Igår var jag ute på promenad med Ida och Malin, vi gick 5-kilometersspåret i Rydsskogen. Kul att träffa lite folk, det blir inte så mycket nu när man sitter hemma och pluggar. Fast jag har ju sällskap av Jonas, såklart, det är bra! Det är faktiskt jättemysigt att vara sambo på riktigt… och i en vettig lägenhet för ändamålet!

Nu är det dags för mera matte…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *