Flytten!

Väl hemkommen från London var såklart det första jag ville göra att träffa min sötis Jonas! Mysigt! Han fick en flaska fulwhisky från Tesco (vit etikett med svart text “SCOTCH WHISKY”, mkt komiskt) och ett par fina tåstrumpor med apor på. :) Jag blev födelsedagsfirad och fick två spel: kortspelet Chez Greek och Alfapet. Vi firade dessutom vår 10-månadersdag i efterskott genom att steka pannkakor.

Sen dess har all tid ägnats åt att flytta. Nu bor vi i en underbar trea på 59,3 kvm. Det är så skönt med lite rymd omkring sig! Jag bodde ju tidigare i en etta på 26,6 kvm. Fortfarande är det riktigt mycket att göra för att få allt iordning och vi saknar en hel del prylar, men det är ändå så underbart..!

Som tur var fick vi hjälp att flytta saker av Björn. Åsa, som vi bytte lägenhet med, hade också samlat folk som hjälpte till. Mycket roligare att flytta den här gången, förra gången flyttade jag ju alldeles själv… fast då hade jag såklart inga stora möbler iaf.

Jag trivs i vår trea! Och med att vara sambo med min älskling!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *