Kuggad :(

Jahapp. Men tack så mycket då… Roligt att plugga massor och ändå inte ta tentan… eller inte. Trist. Jag var jättenära. Hade jag inte väntat tills alldeles på slutet med att komma på hur jag skulle göra på uppgift 7 kanske jag hade löst den rätt och inte bara nästan rätt… och då hade jag klarat tentan. Men nu blev det fel… suck.

Så ska man sätta igång att plugga fysik då. Känns lite meningslöst just nu, när man ändå bara kuggar allt… Men jag ska försöka “vända blad”. Det var analysen, nu är det fysik som gäller och efter det linjära system.

Det är i alla fall väldigt mysigt att ha världens bästa Jonas att komma hem och krama på när livet är besvärligt. :)

Vi har fått våra ICA-kort idag. Det var riktigt roligt att läsa brevet som följde med. “Från kontot dras alla inköp i hela världen…” Jag skrattade så jag blev tårögd. Hur ska vi ha råd med det, när vi knappt har råd att betala våra egna inköp? :)

Jahapp… fysikmotivation? Var har jag lagt den? Attans…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *