Chez Greek

Usch vad jag är dålig på differentialekvationer. Har pysslat med dem igår och idag… Igår hade jag lite annat att göra förstås, på förmiddagen gick vi ut och plockade blåbär, lite hallon och typ fem smultron som vi sen gjorde paj på. På kvällen fick vi besök av Einar och Björn, bjöd på pajen och spelade Chez Greek. Det var kul!

Idag går det segt med pluggandet… har just sovit en stund. Blir så trött när det går dåligt… det är opraktiskt. Efter idag är det bara två pluggdagar kvar, så jag har verkligen inte tid att slösa med så här. Intensiva dagar framför mig… efter mattetentan måste jag plugga fysik i 1,5 dagar… efter den har jag fyra dagar till tentan i linjära system… Jag tycker inte om det här! Men nästa vecka ska jag träffa Maria, det är bra att ha saker att se fram emot i alla fall! Dessutom kommer ju D-nollan 2004 på tisdag… får väl se hur mycket jag kommer att göra i nolle-p. Har inte tid eller råd att göra nåt alls nästan, men… Jaja, nu känns det bra att jag inte engagerade mig som fadder eller något. Då hade jag antingen fått skippa lite tentor eller varit en dålig fadder… sen hade jag aldrig haft råd att göra allt heller… har ju inte tjänat ett öre i sommar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *