Hoppa till innehåll

Ångesten kryper på…

Nu är det inte lång tid kvar till min tenta. Jag vill så gärna klara den, men hur ska jag lyckas bli tillräckligt bra på att knäcka elaka integraler och fatta listiga små trix? Det är jobbigt… Jonas skrev första tentan idag, Algoritmer och optimering. Hoppas han tog den… nu slöar han resten av dagen, när jag måste vara duktig. Det går sisådär bra. Leker rotationsvolymer idag. Tyvärr innefattar de uppgifterna ofta även ytterst taskiga integraler…

Idag fick vi mail om vilka vi bildar projektgrupper med nu under den kommande projektterminen, då vi ska leka företag och ta fram robotprototyp och så. Min grupp verkade helt okej, det blir säkert bra.

Sprang 2,5km i morse när Jonas var och tentade. Hamnade på fel sida om 15 minuter tyvärr, det tog 16 eller så. :) Att hamna på rätt sida om 15 får bli mitt första delmål. :)

Igår var jag en dålig människa och pluggade inte alls. Jag antar att man behöver det ibland… fast det är väl inte så listigt förstås. Imorrn ska jag lägga en massa tid på att plocka blåbär, göra paj och spela Chez Greek med lite folk… jaja, jag hinner nog plugga lite också. Planen är att lära mig diffekvationer imorrn. Huga.

Nu ska jag återgå till böckerna och lära mig hur man roterar saker kring en linje som inte är x- eller y-axeln.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *