Hoppa till innehåll

Vaarmt…

Det är verkligen varmt nu! Först regnar det hela sommaren och sen blir det dundervarmt lagom tills man verkligen måste tentaplugga. Typiskt.

Imorse var jag duktig och sprang en sväng i Rydsskogen. Fick smaka lite blåbär, hallon och smultron också. Mysigt med skog. Har även pluggat, fått besök av Norpan och promenerat med Jonas för att ta en titt på Villevalla pub, den nya studentpuben som är under uppbyggnad i Valla.

Annars har jag inte varit så produktiv… jag har känt mig ganska duktig på att partialintegrera, eftersom jag lyckades lösa flera uppgifter utan större svårigheter, men jag har också känt mig ganska vissen, trött och illamående. Sov en stund vid 4-tiden… och nu ska jag leka med min nya hemsida, i stället för att plugga. :)

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *