Prylar, tvätt & så

Igår fick vi besök av Jonas familj, dvs föräldrarna, lillasyster Emma och taxen Viktor. Nu har vi ännu mera saker. :) De tog bland annat med sig ett soffbord och alla Jonas 25-årspresenter. Nu har vi väldigt mycket Cola… Jonas fick ju en del i födelsedagspresent av vännerna…

Jag lyckades inte börja plugga sen igår… jag blev så oerhört sugen på att koda lite på min nya hemsida jag har på g. Satt och lekte php/databas och hade väldigt skoj, ända tills jag fick sitta alldeles för länge med en liten html-detalj. Jag förstår inte varför Internet Explorer är så utbrett, det är ju så DÅLIGT! Varför ska den alltid lägga in ENORMA radavstånd? Jag försökte ALLT, till och med att ha helt vanlig text med en enda br-tagg, alternativt ingenting alls, mellan texten och bilden, ändå blev det groteskt stort mellanrum, BARA i IE (Mozilla, Netscape och Opera var snälla). Morr! Fick till slut till det med hjälp av en massa nästlade tabeller, men det kändes så onödigt att behöva göra så.

Hur som helst… jag vill verkligen få ut min nya hemsida, men det är en bit kvar. Har fixat en hel del med min nya receptdatabas, det är roligt. Vill man tjuvkika finns allt här för tillfället, men designen är långt ifrån klar.

Hoppas att webhotellet skärper sig… har ju det skandalomsusade 99kronor, som var så bra i början och så uselt nu. Nåja, servern fungerade ju faktiskt både idag och igår, alltid något.

Idag tvättar vi tillsammans för första gången. Än så länge ser det ut att gå bra, även om vi såklart har olika syn på allting, som vanligt. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.