Hoppa till innehåll

10th Kingdom (miniserie)

Virginia och hennes pappa Tony luras in i sagans värld, dock något efter alla sagors storhetstid. Askungen och Snövit är sedan länge historia. Nu ska Prince Wendel krönas till kung, men den elaka gamla drottningen har andra planer och förvandlar honom till en golden retriever… På något sätt blir det Virginias sak att rädda världen. De möter många märkliga karaktärer, bland annat Wolf som spelas mycket inlevelsefullt av Scott Cohen som jag tidigare sett i en väldigt stillsam roll (Max Medina) i Gilmore Girls… fascinerande! Det är roligt med alla sagoreferenser och de otroliga äventyren bland otroliga figurer. Det är värt att lägga 417 minuter av sitt liv på den här serien!

FilminfoIMDB: 10th Kingdom (miniserie)
Regissör: Carson & Wise
År: 2000
Omdöme (1-5): 4
Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *