Hoppa till innehåll

Mystery Science Theater 3000 The Movie

Innan jag såg den här filmen trodde jag att Plan 9 from outer space var den sämsta filmen någonsin. Nu vet jag att This island earth är sämre… Filmens koncept är ganska annorlunda, den går ut på att en kille och två robotar sitter och tittar på This island earth och fäller dräpande kommentarer. Till en början tyckte jag att det var ganska irriterande, men till slut kunde jag inte låta bli att dra på smilbanden. Tro mig, de förstör inte filmen, den är så fruktansvärt dålig från början att det här är det enda som är värt att göra av den. Men riktigt roligt blir det också! Dock tror jag inte att jag skulle vilja se hela TV-serien som filmen baserar sig på… det räcker nog bra så här. :)

FilminfoIMDB: Mystery Science Theater 3000 The Movie
Regissör: Joel Hodgson, mfl.
År: 1988
Omdöme (1-5): 4
Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *