Hoppa till innehåll

Kissing Jessica Stein

Man kan säga att det här är en film om att experimentera med homosexualitet. Jessica, som har levt som straight i hela sitt liv, inleder ett förhållande med själsfränden Helen. Ett bra tag ser det faktiskt ut att bli en ganska standardiserad komma-ut-ur-garderoben-film, men till slut blir det faktiskt mer än så. Handlar det om sexualitet för Jessica? Jessica har dejtat många män, men aldrig lyckats hitta den perfekte mannen som är både smart och rolig. Kanske är hon för kritisk. Men sedan dyker den perfekta människan upp… hennes enda fel är att hon är kvinna! Filmen väcker lite tankar och är klart sevärd.

FilminfoIMDB: Kissing Jessica Stein
Regissör: Charles Herman-Wurmfeld
År: 2001
Omdöme (1-5): 4
Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *