Hoppa till innehåll

My Little Eye

Det är en ganska bra idé till en nutida skräckfilm. Några personer svarar på en annons för att vara med i en dokusåpa på internet. De ska bo i ett hus ”in the middle of nowhere” i 6 månader och klarar det det får de dela på en miljon dollar. Ger någon upp har alla förlorat. När man som tittare kommer in i filmen är det inte många dagar kvar, men stämningen är allt annat än mysig. Otäcka saker händer och deltagarna är vettskrämda, men försöker intala sig att det är meningen, eftersom företaget som arrangerar det hela inte vill att de ska klara sig och få alla pengarna.

Tyvärr följer filmen alltför många skräckfilmsstereotyper. Vad som är en riktigt bra idé och åtminstone bitvis ganska läskigt blir lite för förutsägbart. Men det hade inte krävts mycket för att göra en bra film av det…

FilminfoIMDB: My Little Eye
Regissör: Marc Evans
År: 2002
Omdöme (1-5): 3
Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *