Hoppa till innehåll

Ett år med älsklingen!

Det har varit en sån där helg som man inte vill ska ta slut. Visserligen har jag varit sjuk, men det har varit mysigt och bra ändå. I lördags kom mamma och pappa på besök, lämnade saker och åt middag med oss. Det var roligt att äntligen få visa dem hur vi bor och så, de har ju knappt träffat Jonas innan heller. Mamma hade med sig en massa lyxiga saker också, vi fick hemmagjord pesto och plommon från landet med mera.

I söndags firade jag och Jonas att vi varit tillsammans i ett år! Vi myste hela dagen och åt pannkakor såklart. Väldigt trevligt. Jag har världens bästa pojkvän!

Jag har börjat spela The Sims 2 också… typiskt sätt att få timmar att bara rinna förbi. Tyvärr går det väldigt segt på min dator. Men det ÄR mycket tuffare än ettan…

Har sett ett par filmer, tyvärr inga särskilt bra, men… American Splendor var väl den bästa, fast lite tråkig, medan My Little Eye var sämre, fast lite kul att se, och 50 first dates var… tja… inte bra. :) Ska skriva om dem till hemsidan snart…

Sitter i skolan nu och har precis haft projektmöte. Snart är det föreläsning i användbara system. Idag får vi ut vår hemtenta som vi har cirka en månad på oss att skriva.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *